drs. Chris Denneboom RV RAB

PARTNER | GERECHTELIJK DESKUNDIGE

ValuePro disclosure drs. Chris Denneboom RV RAB PARTNER | GERECHTELIJK DESKUNDIGE

Chris is het beste te kenmerken als een ondernemende strateeg die zijn gedegen theoretische achtergrond op een praktische manier weet te vertalen en te implementeren in begrijpbare oplossingen voor zijn klanten. Hierdoor is hij een gewaardeerd gesprekspartner voor vele ondernemers.

Chris Denneboom studeerde commerciële economie aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam, volgde de opleiding tot Register adviseur bedrijfsopvolging aan de Hoge School Brabant, studeerde Business Valuation aan RSM/ Erasmus universiteit, volgde aan de Leyden School of Law and Economics de opleiding tot gerechtelijk deskundige en de opleiding Master in Business Valuation aan TIASNIMBAS businessschool/universiteit van Tilburg.

Na diverse sales en marketing functies te hebben bekleed houdt hij zich sinds 1996, vanuit verschillende invalshoeken bezig met bedrijfsovernames, het waarderen van ondernemingen en het financieren van ondernemingen. Eerder was hij partner en lid van het dagelijks bestuur bij een middelgroot accountantskantoor, zakenbankier, bedrijfsadviseur, productmanager en regiomanager.

Zijn combinatie van commerciële en bedrijfseconomische kennis stelt hem in staat om (verborgen) waarde en kansen van ondernemingen te signaleren en daar waar nodig te adviseren om de waarde te bestendigen en overdraagbaar te maken.

Daarnaast is Chris kerndocent van de opleiding Bedrijfswaardering en transactiebegeleiding bedrijfsovernames in het MKB van MFAS, is hij als docent verbonden aan De Juridische Academie en geeft hij regelmatig “in house” cursussen en lezingen op het gebied van ondernemingswaardering. Tenslotte is hij bestuurslid van het Nederlands Instituut voor Register Valuators.

drs. Jeroen de Heer RV RAB

PARTNER | BEDRIJFSADVISEUR

ValuePro disclosure drs. Jeroen de Heer RAB PARTNER | BEDRIJFSADVISEUR

De meest complexe waarderingsvraagstukken ziet Jeroen juist als een uitdaging, waarbij hij onder alle omstandigheden het hoofd koel houdt. Klanten roemen Jeroen om zijn nuchtere kijk op zaken en hands-on mentaliteit.

Jeroen studeerde economie aan de Universiteit in Amsterdam en volgde de opleiding Registeradviseur Bedrijfsopvolging. Hij was eerder werkzaam als controller bij Rabobank en FMO investeringsbank. Vanaf 2007 is hij werkzaam als corporate finance adviseur en waarderingsdeskundige. Eerst bij een middelgroot accountantskantoor en vanaf 2018 bij ValuePro.

Als zoon van een agrariër weet hij wat het is om als ondernemer de handen uit de mouwen te steken. Inmiddels is hij zakelijk verantwoordelijk voor het familiebedrijf dat naast akkerbouw ook duurzame energie produceert. Jeroen is dan ook bij uitstek de specialist op het gebied van windenergie.